Fulltegnet! Nytt to-årig Advanced Training program starter opp våren 2020

Fulltegnet! Forkurs i ISTDP i Drammen januar 2020
15. august 2019
Ledige plasser! Nytt forkurs i ISTDP i Drammen i juni 2020
14. februar 2020
Fulltegnet! Forkurs i ISTDP i Drammen januar 2020
15. august 2019
Ledige plasser! Nytt forkurs i ISTDP i Drammen i juni 2020
14. februar 2020

Fulltegnet! Nytt to-årig Advanced Training program starter opp våren 2020

Kurset er dessverre fulltegnet.

NI-ISTDP (Norsk Institutt for ISTDP) har gleden av å invitere dere som har gjennomført 3-årig videreutdanning/spesialistprogram i ISTDP til Advanced training med norske og internasjonale veiledere.

Programmet strekker seg over 2 år og forutsetter fullført 3-årig videreutdanning i ISTDP og er egnet for terapeuter som ønsker å bygge videre på sine terapeutiske ferdigheter og øke forståelsen for arbeid med komplekse, terapeutiske utfordringer. Det er en stor  fordel å være godt kjent med ISTDP-litteraturen og at du gjennom videreutdanningen har hatt anledning til å øve og se på egne videoer alene eller sammen med kollega eller veileder.

Veiledere vil være Allan Abbass, Joel Town, Ole Andre Solbakken, Roger Sandvik Hansen, Bernt Langvasbråten, Jonas Sharma-Bakkevig og Filip Myhre. Programmet vil bestå av samlinger med internasjonale veiledere vår og høst i samlet gruppe (8-16 stk), videobasert fordypningsseminar (Immersion) med Allan Abbass i mai hvert år, samt 6 årlige halvdagssamlinger i smågrupper (4 stk) med veiledning på egne terapier.

NB! Begrenset antall plasser.

Advanced training:

20. – 21. april 2020: Første samling i full gruppe (8-16 stk) med Joel Town. Det blir undervisning på spesifikt tema, samt videoveiledning for minimum halve gruppen av deltakere. Videoveiledning krever enten tekstet video eller at du oversetter videoen din muntlig for veileder underveis i veiledningen din.

07. – 09. mai 2020: Fordypningsseminar (Immersion) i Drammen Teater med Allan Abbass og NI-ISTDP.

Høsten 2020: Samling i full gruppe (8-16 stk) med Allan Abbass. Det blir undervisning på spesifikt tema, samt videoveiledning for alle eller resterende halvpart av gruppedeltakere. Videoveiledning krever enten tekstet video eller at du oversetter videoen din muntlig for veileder underveis i veiledningen din.

I tillegg blir det seks årlige halvdagssamlinger i smågruppe med veiledning på egne saker, med veileder fra NI-ISTDP. Datoer for disse samlingene kommer senere.

Fordypningsseminar (Immersion) og samlinger i full gruppe vil avholdes i Drammen. Halvdagssamlinger med videoveiledning vil avholdes i Drammen/Oslo, men det vil også forsøkes å legges til rette for nettbasert deltakelse på disse.

Pris pr år: 33.400,-

Se HER for invitasjon i pdf. Om du bruker Apple produkt for å åpne så høyreklikk og velge åpne i nytt vindu.

    Ja, jeg/vi søker med dette om deltakelse på: