Video med Professor og psykiater Allan Abbass om hvordan man i intensiv dynamisk korttidstearpi (ISTDP) forstår og behandler somatiseringslidelser og depresjon.

Professor og psykiater Allan Abbass om hvordan man i intensiv dynamisk korttidstearpi (ISTDP) forstår og behandler somatiseringslidelser og depresjon.

Dr. Abbass gir et 4 dagers kurs for klinikere om dette temaet i Drammen 22.-25. mai 2014. For mer info og påmeldingsskjema se www.istdp.no. Læringspoengene vil bli rikt illustrert med videoopptak fra terapitimer. I tillegg til depresjon vil noen av de somatiske tilstandene som vil bli berørt være; hodepine/migrene, slitenhet/utmattelsestilstander, svakhet i muskulatur/uforklarlige bevegelser i deler av kroppen, tåkesyn og forbigående blindhet, svimmelhet, besvimelsesanfall, forvirringstilstander, dårlig hukommelse, kvalme og oppkast, magesmerter, diaré, hyppig vannlating, sure oppstøt/brystbrann, stressrelatert kløe/eksem, kroniske smerter, smerter i armer og ben, kortpustethet og brystsmerter.

Velkommen.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Comments are closed.